Werkwijze

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op telefonisch op 06-28835229, via mail@schoutenfamilierecht.nl of het contactformulier. Komt uit ons contact dat ik iets voor jou kan betekenen, dan maken wij een afspraak voor een bespreking op mijn kantoor.

Het eerste gesprek dat wij hebben is van grote waarde. Je krijgt een beeld van mij en wat ik voor je kan betekenen, ik krijg duidelijk wat het geschil of probleem is en wat het te bereiken resultaat moet zijn. Samen bepalen we de te volgen koers. Wij maken afspraken over de kosten en het plan van aanpak.

Overweeg je mij in te schakelen als mediator, dan verzoek ik je mij te mailen met een cc aan je (ex-)partner. Op deze wijze kan de communicatie open zijn naar beide partners en kan ik je gelijktijdig informeren en uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Het eerste half uur van het contact dat wij hebben is gratis en vrijblijvend.